METAALCONSERVERING OP LOCATIE


Bedrijfszekerheid en een lange levensduur:

Staalconstructies in de industrie en de weg- en waterbouw staan voordurend bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Periodiek onderhoud is daarom noodzakelijk. Het draagt bij tot een optimale bedrijfszekerheid en een lange levensduur. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het onderhoudswerk op een veilige en effectieve wijze gebeurt.

 

Kuurman Groep kan daar voor zorgen. Wij beschikken over de juiste vakkennis en jarenlange ervaring op het gebied van metaalbescherming.Iedere klus wordt geklaard:

De werkzaamheden die worden verricht bevinden zich op een zeer breed terrein. Wij kunnen vrijwel elke stalen installatie of bouwconstructie voor u reinigen en conserveren. Of het object zich in de weg- en waterbouw, zwaar (petro) chemisch klimaat of in de voedingsindustrie bevindt, wij weten altijd hoe te handelen en selecteren de juiste medewerkers voor de klus.High-tech materieel en equipement

Vakkundige metaalbescherming vereist behalve specialistisch vakmanschap ook veel specialistisch gereedschap en equipement. Van pneumatisch gereedschap tot mobiele straalinstallaties en hightech spuitapparatuur. Daarnaast beschikt de Kuurman Groep over een goed geoutilleerde straalcabine. Er worden de nieuwste technieken op het gebied van stralen en coaten gebruikt. De technieken die worden gebruikt zijn onder andere:Kwaliteit, veiligheid, efficiency en milieuzorg

De werkwijze van de Kuurman groep steunt op drie belangrijke pijlers: kwaliteit, veiligheid en efficiency. Naast deze pijlers is milieuzorg een belangrijk onderwerp.

Behalve het kwaliteitscertificaat NEN-EN-ISO 9001 beschikken wij over VCA** en de Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur ofwel BTR.

Het veiligheidscertificaat met twee sterren bied u, als opdrachtgever, de garantie dat er een duidelijk veiligheidsbeleid is bij uw aannemer. Daarnaast bezitten alle medewerkers basis VCA of VCA voor leidinggevenden waarbij alles geregistreerd wordt in een persoonlijk logboek (PSL).

Maar er is meer. Voordat er word gestart met een project wordt er een projectmap opgesteld waarin de werkzaamheden en bijkomende zaken uitgebreid wordt beschreven. Ook de werkbesprekingen vooraf en tijdens de uitvoering zorgen ervoor dat iedereen precies weet wat er moet gebeuren. Dat werkt ook in uw voordeel.Vakkennis op nivo

De medewerkers beschikken niet alleen over een flinke dosis praktijkervaring maar blinken ook uit door hun vakkennis.

Alle metaalconserveerders zijn in het bezit van een PSL- boekje waar hun opleidingen en trainingen in geregistreerd staan. Diverse cursussen, zoals de cursussen voor basis VCA of VCA voor leidinggevenden, cursussen voor het gebruik hoogwerker en opleidingen voor het vak constructieschilder, spuit en straler worden zowel intern als extern gevolgd. Naast deze cursussen worden er intern trainingen gegeven om nieuwe producten of technieken over te brengen op de medewerkers.